СТАРТЕР пакет
8,000 ден.
•Вклучен домеин
•Вклучен хостинг (1месец)
•Лесна употреба
•2 професионални е-маил адреси
•До 8 страници
•Google Аналитика
 
 
 
 
 
ОСНОВЕН пакет
15,000 денари
•Вклучен домеин
•Вклучен хостинг (1месец)
•Лесна употреба
•5 професионални е-маил адреси
•До 15 страници
•Google Аналитика
•Google WebMaster
•Одржување
•Блог
•Промотивни слики
 
НАПРЕДЕН пакет
25,000 денари
•Вклучен домеин
•Вклучен хостинг (3 месеци)
•Лесна употреба
•10 професионални е-маил адреси
•До 30 страници
•Google Аналитика
•Google WebMaster
•Одржување
•Блог
•Промотивни слики
•Веб продавница

Професионална одговорност и загарантиран, уникатен дизајн за реализација на вашата идеа! Контактирајте не за да го креираме вашиот супер дијзан.

Сигурна функционалност на вашиот веб сајт! Брза реализација со одличен хостинг сервис.

Како што претходно напоменавме, најважно за една веб страница е таа да биде респонзивна и адаптибилна на сите уреди (десктоп, таблет, мобилен), за да може да се пристапи секогаш и од секаде до вашите продукти или услуги.

Доколку сакате да се појавувате на интернет пребарувачи како Google, Yahoo, Bing, Yandex, кога ќе се пребара одреден синоним, продукт или пак услуга која ја содржи вашата веб страница тогаш потребно е вашата веб страница да биде одлично оптимизирана (SEO).

После секоја изработка, нашиот тим е тука за дополнителна помош при работење со вашата Веб страна!

E-Shop

Дизајн на е-продавници

flipbox-image

Професионален изглед

Бизнис

Информативен веб сајт за вашата компанија

flipbox-image

Професионален изглед

Blog

Одлична идеа за креирање на вашиот блог

flipbox-image

Професионален изглед

За повеќе информации, можете да не контактирате на нашата фејсбук фан страна (клик тука), преку емаил на studiografikamk@gmail.com или јавете се на 070 / 373 – 083.