По изработка на вашата веб страна, нудиме бесплатна поддршка и одржување во рок од 30 дена. За секој настанат проблем, за нови објави или пак за едитирање на веќе постоечките, тука сме да ви помогнеме се со цел подобрување на вашата идеа.

Доколку пак, се решите комплетно да ја оставите креацијата во наши раце, нудиме прифатливи решенија за дополнително одржување.

Доколку Вашата е-продавница е креирана кај нас, нудиме можност за дополнителна поддршка и менаџирање на Вашите продукти.

Објавување на нови, менаџирање на количина и/или објавување на социјалните мрежи.

“SEO” оптимизација за зголемување на продажбата.

Во зависност од големината и тежината на Вашата е-продавница, цените варираат од 20€ до 50€ на месечно ниво.

За дополнителни информации, кликнете на копчето подолу.

Доколку Вашата бизнис веб страна креирана кај нас, нудиме можност за дополнителна поддршка.

Објавување на нови текстови и/или објавување на социјалните мрежи.

“SEO” оптимизација за подобрување на пребарувачите.

Во зависност од големината на Вашата бизнис веб страна, цените варираат од 20€ до 30€ на месечно ниво.

За дополнителни информации, кликнете на копчето подолу.

Доколку Вашиот блог е креиран кај нас, нудиме можност за дополнителна поддршка.

Објавување на нови текстови и/или објавување на социјалните мрежи.

“SEO” оптимизација за подобрување на пребарувачите.

Во зависност од активноста на Вашиот блог, цените варираат од 20€ до 40€ на месечно ниво.

За дополнителни информации, кликнете на копчето подолу.

Одберете што представува вашата веб страна
Одберете тип на одржување
Доколку имате дополнително прашање...

За повеќе информации, можете да не контактирате на нашата фејсбук фан страна (клик тука), преку емаил на studiografikamk@gmail.com или јавете се на 070 / 373 – 083.