Досегашни изработки на неколку клучни проекти

Улога: Админ/Менаџер

 • Маркетинг програма
 • Оддржување на социјални мрежи (4,000,000 корисници)
 • Промотивни материјали
 • Информативни тексови
 • Amazon Affiliate 
 • Аналитика
 • Оддржување на веб страни

Улога: Надворешен соработник/Консултант

Израелски Медицински сервис

 • Изработка на професионални медицински текстови
 • Промотивни материјали
 • Е-маил маркетинг кампања

Улога: Надворешен соработник/Консултант

Меѓународен транспортен сервис

 • Изработка на професионални информативни текстови
 • Промотивни материјали
 • Консултант

Улога: Менаџер

 • Маркетинг програма
 • Оддржување на социјални мрежи 
 • Промотивни материјали
 • Информативни тексови
 • Аналитика

Улога: Надворешен соработник

Македонска туристичка агенција

 • Креирање на веб страна
 • Оддржување на веб страна

Улога: Администратор/Менаџер/ИТ

ИДСБ – ПМФ

 • Креирање на веб страна
 • Оддржување на социјални мрежи
 • Промотивни материјали
 • Маркетинг кампањи
 • Аналитика

Улога: Изработка на веб страна

Sport Inventa / Elan Inventa

 • Креирање на веб страна
 • Оддржување на веб страна

Ова се само дел од досегашните сработени проекти проекти. Доколку сакате да дознаете повеќе и имате прашања можете да не контактирате на нашата фејсбук фан страна (клик тука), преку емаил на studiografikamk@gmail.com / gorgiev94@yahoo.com или јавете се на 070 / 373 – 083.