Визит Карти (Колор) Количина Принт и Дизајн Цена

1000 Визит Карти

1000 Визит Карти

1000 комада

1000 комада

Само принт

1799 ден.

1499 ден.

Флаери (Колор двострани) Количина Принт и Дизајн Цена

ФЛАЕРИ A4

ФЛАЕРИ A5

ФЛАЕРИ A6

1000 комада

1000 комада

1000 комада

7499 ден.

6499 ден.

5999 ден.

Брошури (Колор двострани) Количина Принт и Дизајн Цена

БРОШУРИ A4

БРОШУРИ A5

БРОШУРИ A6

1000 комада

1000 комада

1000 комада

7599 ден.

6599 ден.

6099 ден.

За нарачки или дополнителни прашање, пополнете ја следната форма. 

Одберете што сакате да изработиме
Одберете дали сакате дизајн или принт
Доколку имате дополнително прашање..