Онлајн стратегии со цел брендирање и подобрување на видливоста на компанијата на интернет пребарувачите. Зголемување на вредноста на компанијата а со тоа и овозможување на пораст во продажбата.

Нашата филозофија ќе ви помогне да привлечете клиенти, потенцијални домашни и странски партнери, потрошувачи кои ќе се навикнат на вашиот производ или услуга.

 

Email Marketing

Е-мејл маркетинг представува еден од најголемите технолошкиот развои на 21-от век во сферата на дигиталниот маркетинг.

Third party ads

Промоција и рекламација на вашата идеа или бизнис преку разни партнерски програми. Одличен избор за бизниси со „скромни“ буџети.

Улогата на социјалните мрежи во маркетингот е да се зголеми визуелното присуство на производите и услугите на компаниите пред посакуваната публика.

Услугите кои ние ги нудиме  се овозможени експерт/и во својата област, со што може да бидете сигурни дека ги добивате најдобрите практики од светот на дигиталниот маркетинг.

Креираме ефективни решенија, кои во иднина ќе овозможат експанзија на вашиот бизнис и зголемена профитабилност.

Ви нудиме 3 различни пакети за промоција преку социјалните мрежи со цени од 50€ месечно.

Search Engine Marketing (Google, Yahoo/Bing…)

Маркетинг преку интернет пребарувачите  представува облик на дигитален маркетинг кој вклучува промоција на веб-страните со зголемување на нивната видливост на страниците со резултати од пребарувањето.

Вклучува оптимизација на пребарувачите (SEO), каде се прилагодува или преработува содржината на веб-страната и архитектурата на страницата за да постигне повисоко рангирање на резултатите од пребарувачот и за да ги подобри листинзите.

Одберете ја вашата замислена рекламна кампања
Одберете го вашиот буџет за рекламните кампањи
Доколку имате дополнително прашање...

За повеќе информации, можете да не контактирате на нашата фејсбук фан страна (клик тука), преку емаил на studiografikamk@gmail.com или јавете се на 070 / 373 – 083.