Менаџирање на социјални мрежи

Креирање и одржување на профили на социјалните мрежи: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Blog, Google Maps...

Досегашно искуство

Media.net

Раководење на вашата веќе создадена рекламна кампања преку сервисот на "Yahoo/Bing".

Traffic Junky

Раководење на вашата веќе создадена рекламна кампања преку сервисот на "Traffic Junky".

Icon Image

Google AdWords

Раководење на вашата веќе создадена рекламна кампања преку сервисот на "Google". Креирање и менаџирање на вашите реклами за постигнување на нови цел со цел зголемена продажба и нови клиенти.

Icon Image

Google Search Console

Раководење со алатките и извештаите кои ќе ни овозможат да ги измериме сообраќајот и перформансите за пребарување на вашиот веб сајт, да ги поправат проблемите и да овозможат вашиот веб сајт да биде повторно меѓу првите.

Icon Image

Facebook & Instagram Ads

Раководење на вашата веќе создадена рекламна кампања преку платформите на "Facebook" и "Instagram". Креирање и менаџирање на вашите реклами за постигнување на нови цел со цел зголемена продажба и нови клиенти.

ДОСЕГАШНО ИСКУСТВО (Социјални мрежи)

Техно Гарден / Social Media

 • Менаџирање на Фејсбук страна
 • Менаџирање на Инстаграм профил
 • Medical Coast / Social Media

 • Менаџирање на Фејсбук страна
 • Менаџирање на Инстаграм профил
 • Преку 700,000 следбеници

  ИДСБ / Social Media

 • Менаџирање на Фејсбук страна
 • Менаџирање на Инстаграм профил
 • Менаџирање на Пинтерест профил
 • Meddy Bear / Social Media

 • Менаџирање на Фејсбук страна
 • Менаџирање на Инстаграм профил
 • Менаџирање на Питерест профил
 • Преку 3,000,000 (милиони) следбеници

  Професионален фудбалски играч / Social Media

 • Менаџирање на Фејсбук страна(верифицирана)
 • Менаџирање на Инстаграм профил
 • Преку 100,000 следбеници

  Facebook Group

  Meddy Bear - Фејсбук група со повеќе од 40,000 членови.

  Facebook Group

  Medical Coast - Фејсбук група со повеќе од 20,000 членови.

  Facebook Group

  Medical Community - Фејсбук група со повеќе од 20,000 членови.

  И уште многу други профили или страни на социјалните мрежи поврзани со е-продажба (интернет продавници), блогови, информативни страни и страни наменети за запознавање со можностите кој ги нуди интернетот преку монетизација на веб страни и “affiliate” програми.

  За повеќе информации, можете да не контактирате на нашата фејсбук фан страна (клик тука), преку емаил на studiografikamk@gmail.com или јавете се на 070 / 373 – 083.