В.Ѓорѓиев

Искуство во полето на веб дизајнот и дигиталниот маркетинг од 2010 година. Како фрее-ленсер, досега имам учествувано во изработка на повеќе од 50 веб страни, за домашен и странски пазар.

Дозволете да ја реализирам Вашата идеја во уникатен бизнис модел! Прочитајте повеќе...

Следете ме на Instagram: @vgorgiev

 

Портфолио

Веб Дизајн

Професионална одговорност и загарантиран уникатен дизајн за реализација на Вашата идна веб страна. После секоја изработка, имате дополнителна помош при работење и администрација со вашата Веб страна!

E-shop | Бизнис веб | Блог

Сите решенија на едно место. Прв избор со перфектен дизајн за Вашата е-продавница, информативен веб сајт за Вашата компанија или веб наменет за Вашиот блог.

Дигитален Маркетинг

Онлајн стратегии со цел брендирање и подобрување на видливоста на компанијата на пребарувачите. Зголемување на вредноста на компанијата а со тоа и овозможување на пораст во продажбата.

Соц. мрежи | Email маркетинг | SEM

Нашата филозофија ќе ви помогне да привлечете клиенти, потенцијални домашни и странски партнери - потрошувачи кои ќе се навикнат на вашиот производ или услуга.

Администрација

Менаџирање на социјални мрежи

Менаџирање на социјални мрежи

Креирање и одржување на профили на социјалните мрежи: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Blog, Google Maps...

Графички дизајн

Изработка на промотивни слики

Покрај веб дизајнот, тука е и изработката на Вашите промотивни слики за дополнителна промоција на Вашиот бизнис. Флаери, каталози, брошури...

Портфолио

8+ години искуство

Моментална активност

Визард Системи

Маркетинг агент во Визард Системи - број 1 дистрибутер на безбедносна опрема од типот на видео надзор, алармни системи, детекција на пожар, банкарска опрема, домашна автоматизација...

Моментална активност

Pedigre.mk

Креатор на идејата за изработка на единствената платформа наменета за домашни миленици во Македонија. Изработка на веб страна, менаџирање на соц. мрежи и водење на маркетинг кампањи.

Моментална активност

Либеро Бенд

Маркетинг менаџер на најпознатиот Македонски Поп-бенд. Изработка и одржување на веб страната, одржување на социјалните мрежи, маркетинг кампањи и евент менаџмент.

Моментална активност

Meddy Bear

Менаџер и ко-основач на најголемото медицинско комјунити на Фејсбук со повеќе од 4,000,000 следбеници. Одржување на соц. мрежи, администрација на ФБ групи и одржување на веб страни.

Издвоени проекти

2009
Професионален фудбалски играч

Haris Medunjanin

Изработка на веб страна и одржување на социјалните мрежи на професионален фудбалски играч кој моментално игра за Филаделфија (Америка).
Вкупна публика на соц.мрежи: 108К

2012/~2019
Медицинско комјунити

Meddy Bear

Дел од тимот на најголемото медицинско комјунити на Фејсбук со повеќе од 4,000,000 следбеници. Главни задачи: одржување на социјалните мрежи, раководење и администрација на веб страните и менаџирање на Google AdSense.

2013/2014
Спортска опрема

Sport Inventa

Изработка на професионална веб страна за клиент за спортска опрема ширум балкан.

2014/2017
Студентско друштво

ИДСБ

Креирање на веб страна и одржување на социјалните мрежи на Истражувачкото друштво на студенти биолози - ПМФ, Скопје.

2015/2018
Медицински сервис

MedEx

Одржување на веб страна и изработка на професионални медицински текстови за водечкиот медицински сервис во Израел.

2016/2017
Патнички сервис

VMG Tours

Изработка на професионални текстови за меѓународен патнички сервис со седиште во Израел и водење на маркетинг кампања.

2017
Туристичка агенција

Puzzle Group Macedonia

Креирање и одржување на веб страна за туристичка агенција во Македонија.

2017
Приватна вила

Villa Alexander

Креирање и одржување на професионална веб страна за приватна вила во Скопје.

2018/~2019
Продажен салон за градинарска опрема

Техно Гарден

Одржување на социјалните мрежи и водење на маркетинг кампањи.

2019
Македонски Поп Бенд

Либеро Бенд

Маркетинг менаџер на најпознатиот Македонски Поп-бенд. Изработка и одржување на веб страјата, одржување на социјалните мрежи, маркетинг кампањи и евент менаџмент.

2019
Професионален возач

Рико

Изработка на професионална веб страна на професионален возач.

2019
Пливачки клуб Скопје

ПК Скопје

Изработка на професионална веб страна за пливачкиот клуб „Скопје“.

2019
Интернет продавница

Вип Шоп

Дополнување и едитирање на веб страна за он-лајн продавање.

2019
Платформа/огласник за домашни миленици

Pedigre.mk (личен проект)

Изработка на веб страна, менаџирање на соц. мрежи и водење на маркетинг кампањи за единствената платформа за домашни миленици во Македонија.

2019
Интернет продавница на производи за природна козметика

Tesori Di Mare

Изработка на интернет продавница (WordPress/WooCommerce) на производи за природна козметика.

2019
Бизнис веб страна за Амерички сервис за транспорт.

VIPTRANS INC.

Изработка на бизнис веб страна за приватна Америска компанија која се занимава со транспорт.

2019
Артист

Антониа Гиговска

Верификација на Инстаграм профил (Verified Badge).

Познавање

Веб Дизајн (WordPress)

90%

Дигитален Маркетинг

70%

Графички дизајн

60%

Администрација

80%

Платформи

WordPress

90%

Photoshop

60%%

Социјални мрежи

85%

Mailchimp

90%

Mailerlite

80%

SEO

70%

SEM

70%

Идни проекти (во тек)

Авто Алати

Изработка на веб страна - интернет продавница на алати за автомобили.

Дополнителни прашања и нарачки

Факти

Facts
Веб страни

Веб страни

Повеќе од 50 реализирани проекти со 8+ години искуство
Уште од првиот момент и запознавање со можностите на "WordPress" алатката за креирање на уникатни веб страни, заклучив дека тоа ќе биде со сигурност, број 1 хоби. Денес, можам да се пофалам со голем број на задоволни клиенти и тоа, не само во Македонија туку и пошироко како Израел, Србија и Америка. Секојдневно се информирам и градам во полето на веб дизајн.
Социјални мрежи

Социјални мрежи

Искуство со милионски страни
Низ годините, имав среќа да станам дел од високо-квалитетни фејсбук страни кои бројат огромни бројки на следбеници. Таква страна е популарната медицинска страна на фејсбук "Meddy Bear" за која имав шанса да станам главна улога во градењете и водењето на еден од најголемиот медицински сервиси на интернет.
Meddy Bear брои повеќе од 3 милиони следбеници на официјалната фејсбук страна и повеќе од 600 илјади следбеници на нејзината секундарна страна. Групите (3) имаат повеќе од 100 илјади членови а инстаграм профилот има повеќе од 100 илјади следбеници.
Email маркетинг

Email маркетинг

За сериозни клиенти со голем број на клиенти
Email маркетинг претставува еден од најголемите технолошкиот развои на 21-от век во сферата на дигиталниот маркетинг. Како и во светот така и кај нас, емаил маркетингот почнува да игра главна улога во делот на промоција и информирање на дејностите на компаниите. Во текот на моето работење, сум бил во можност да бидам дел од тимови кои го работат дигиталниот маркетинг примарно со email маркетинг, со бази од 5,000 па се до 90,000 регистрирани корисници.
Како најпретставителна точка во користењето на различни email маркетинг сервиси, ми било делот од тимот на PepCoin, дигитална крипто валута со повеќе од 90,000 регистрирани корисници.
SEO/SEM

SEO/SEM

Оптимизирање на веб страни и маркетинг кампањи
Оптиматизацијата на веб страните за подобрување на рангирањето како и пребарувањето од страна на крајните корисници е наука сама по себе. Секојдневно ги следам светските трендови и можностите кои ги нудат различните сервиси. Во поголем дел во уделот на изработката на веб страните, сум бил во можност да учествувам во градењето на една веб страна се со цел максимална оптимизација.

Контакт

Get in Touch

Про-фактурно плаќање овозможено од:

+389 70 373 083

Скопје

gorgiev94@yahoo.com

studiografikamk@gmail.com

Freelance

Прашања? Нарачки?